Serum za trepavice omogućuju bolje i dugotrajnije rezultate
Ljepota

Produljite trepavice uz serum za trepavice

Želite li duge, guste i upečatljive trepavice, na izbor vam se nudi nekoliko načina da taj cilj i postignete. Skupi tretmani ili privremena rješenja mogu biti odličan izbor za neke, no želite li da vaše prirodne trepavice postanu duže, tamnije i ljepše, onda je pravi izbor za vas serum za trepavice.

Možete ga pronaći u brojnim specijaliziranim trgovinama, ali i u nekim ljekarnama, a na tim mjestima možete dobiti i razne korisne savjete o njegovom korištenju i nanošenju.

Prekrasne trepavice uz malo strpljenja

Serum za trepavice u zadnje je vrijeme postao jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda na tržištu. Razlog tomu je što nudi savršenu alternativu kozmetičkim tretmanima koji su:

  •  skupi
  •  dugo traju
  •  moraju se ponavljati svakih mjesec dana

Osim toga, serum za trepavice omogućuju bolje i dugotrajnije rezultate od opcija poput maskare i umjetnih trepavica. Također ima mnoge pozitivne utjecaje na vaše trepavice, jer će vam, osim lijepog izgleda i duljih trepavica, omogućiti i zdravije, njegovanije i nehranjenje trepavice, zaštićene od negativnih utjecaja maskare.

Dodatan korak u svakodnevnoj kozmetičkoj rutini

Želite li u svoju svakodnevnu rutinu ubaciti i postizanje lijepih i njegovanih trepavica, sve što vam treba je serum za trepavice i malo vremena. On se nanosi na čiste i suhe trepavice na kojima nema šminke i to barem jednom dnevno. Najbolje ga je nanositi navečer, kako bi imao vremena u potpunosti se upiti u kožu, korijen i same trepavice. 

Serum za trepavice

Ako ga pak nanosite dva puta dnevno, svakako ostavite barem dvadesetak minuta između nanošenja seruma za trepavice i druge šminke za oči. Osim što će to dati serumu vremena da se upije, omogućit će i da se vaša šminka nanosi kako treba.

Pratite upute navedene na serumu za trepavice

Na kraju, veoma je važno naglasiti da kod korištenja seruma za trepavice treba dobro pratiti upute o korištenju. Većina osim hranjivih sastojaka koji pomažu vašim trepavicama dati lijep i njegovan izgled, sadrže i sastojke koji će produžiti vrijeme rasta trepavica. Upravo radi toga, serume za rast trepavica ne treba koristiti dulje od 8 tjedana.

Predugo korištenje seruma za rast trepavica također može uzrokovati i brže ispadanje trepavica. Uz to, veoma je važno i dobro paziti da ne završi u očima, jer lako može uzrokovati bol, pečenje, iritaciju, ali i mnogo veće i dugotrajnije probleme s očima.

Pročitajte i sljedeće članke:

Back To Top