Maska za lice za mladenačku kožu

Iako su efekti maski za lice vrlo često zapanjujući i vrlo zadovoljavajući treba paziti na to da se one ne koriste prečesto kako se njihov efekt ne bi smanjio, odnosno kako se koža ne bi zasitila proizvoda pa time i prestala davati tako dobre rezultate. Stručnjaci napominju da se maske za lice s kiselinama ne bi trebale koristiti češće od 1 puta tjedno, a maske za hidrataciju ili s vitaminom C kakve u svojoj ponudi ima i Garnier više od 2 puta tjedno za idealne rezultate.

I Heart Revolution maska za lice
I Heart Revolution maska za lice

Ono što je svakako najbitnije na samom početku korištenja je odabir one za specifične potrebe korisnika jer jedino tako mogu dati željene rezultate.

Garnier kao pomoć za kosu i kožu

Jedan od vrlo popularnih brendova koji je ujedno i vrlo pristupačan je kozmetička tvrtka Garnier. Naime, to je kozmetička tvrtka osnovana u Francuskoj, a koja se najprije bavila proizvodnjom proizvoda za kosu poput tonika i šampona za Maska za lice za mladenačku kožu, a kasnije i boja za kosu. 

Garnier Skin maska za lice s aktivnim ugljenom (protiv mitesera)

Na vrhuncu svoje popularnosti Garnier se okrenuo i proizvodnji proizvoda za lice koji su i danas njihovi bestselleri. Neki od tih proizvoda su:

  • Garnier micelarna voda za skidanje šminke
  • Garnier micelarni gel za čišćenje Pure Active

Uz navedene, vrlo popularan Garnier kozmetički proizvod je i Skin Naturals Moisture + Aqua Bomb maska za lice koja je namijenjena za hidrataciju lica. Ova maska je u formi sheet maske, a sadrži hijaluronsku kiselinu i ekstrakt nara koji hrane i popunjavaju kožu ostavljajući je hidratiziranom i revitaliziranom. Maska se na licu drži 15-ak minuta nakon čega se skida, a ostatak seruma se može umasirati u lice ili ukloniti pamučnom blazinicom.

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin