Serum za trepavice omogućuju bolje i dugotrajnije rezultate

Želite li duge, guste i upečatljive trepavice, na izbor vam se nudi nekoliko načina da taj cilj i postignete. Skupi tretmani ili privremena rješenja mogu biti odličan izbor za neke, no želite li da vaše prirodne trepavice postanu duže, tamnije i ljepše, onda je pravi izbor za vas serum za trepavice.

Možete ga pronaći u brojnim specijaliziranim trgovinama, ali i u nekim ljekarnama, a na tim mjestima možete dobiti i razne korisne savjete o njegovom korištenju i nanošenju.

Prekrasne trepavice uz malo strpljenja

Serum za trepavice u zadnje je vrijeme postao jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda na tržištu. Razlog tomu je što nudi savršenu alternativu kozmetičkim tretmanima koji su:

  •  skupi
  •  dugo traju
  •  moraju se ponavljati svakih mjesec dana

Osim toga, serum za trepavice omogućuju bolje i dugotrajnije rezultate od opcija poput maskare i umjetnih trepavica. Također ima mnoge pozitivne utjecaje na vaše trepavice, jer će vam, osim lijepog izgleda i duljih trepavica, omogućiti i zdravije, njegovanije i nehranjenje trepavice, zaštićene od negativnih utjecaja maskare.

Dodatan korak u svakodnevnoj kozmetičkoj rutini

Želite li u svoju svakodnevnu rutinu ubaciti i postizanje lijepih i njegovanih trepavica, sve što vam treba je serum za trepavice i malo vremena. On se nanosi na čiste i suhe trepavice na kojima nema šminke i to barem jednom dnevno. Najbolje ga je nanositi navečer, kako bi imao vremena u potpunosti se upiti u kožu, korijen i same trepavice. 

Serum za trepavice

Ako ga pak nanosite dva puta dnevno, svakako ostavite barem dvadesetak minuta između nanošenja seruma za trepavice i druge šminke za oči. Osim što će to dati serumu vremena da se upije, omogućit će i da se vaša šminka nanosi kako treba.

keratinski produžetci od prave kose zahtijevaju angažman profesionalca

Još savjet oko povečanja volumena kose. Koristite keratinske produžetce od prave kose koji su vrlo kvalitetni i pružiti će vam puno bolji izgled. Više o tome možete pročitati u članku Keratinski produžetci od prave kose za odličnu frizuru.

Pratite upute navedene na serumu za trepavice

Na kraju, veoma je važno naglasiti da kod korištenja seruma za trepavice treba dobro pratiti upute o korištenju. Većina osim hranjivih sastojaka koji pomažu vašim trepavicama dati lijep i njegovan izgled, sadrže i sastojke koji će produžiti vrijeme rasta trepavica. Upravo radi toga, serume za rast trepavica ne treba koristiti dulje od 8 tjedana.

Predugo korištenje seruma za rast trepavica također može uzrokovati i brže ispadanje trepavica. Uz to, veoma je važno i dobro paziti da ne završi u očima, jer lako može uzrokovati bol, pečenje, iritaciju, ali i mnogo veće i dugotrajnije probleme s očima.

Prednosti korištenja tonika za lice. Tonik mnoge žene poistovjećuju s djelovanjem različitih čistača, enzima i pilinga, no tonik za lice je zapravo vodena otopina koja se nanosi na lice. Čitajte više …

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin