Krema protiv bora

Osim klasične brige za lice koja podrazumijeva redovito skidanje šminke, čišćenje lica i pravilnu njegu kože, došlo je vrijeme da uložite u vrhunski proizvod za njegu lica koji će vas iznenaditi kvalitetom i učinkom. Jedan dobar proizvod može nadoknaditi za jako puno jeftinijih proizvode koje najčešće isprobamo i nismo zadovoljni.

Krema protiv bora

Da razjasnimo, mi ne mislimo na skupe estetske ili kozmetičke zahvate niti injekcije. Riječ je o potpuno neinvazivnom tretmanu hijaluronskom kiselinom koji možete napraviti, a tu će vam pomoći Lux Factor krema protiv bora.

Krema s hyaluronskom kiselinom hidratizira i njeguje

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u ljudskom tijelu pružajući koži vlažnost, ali i gipkost. Hijaluron ima bitnu ulogu i kod regeneracije kože što pomaže kod oštećenja kože svih vrsta, a s godinama se ta sposobnost bitno smanjuje i mi moramo reagirati.

Najveću razinu hijaluronske kiseline imamo u mladosti, a ona se tijekom života troši i razina se smanjuje. Osim broja godina, naša koža stari i zbog drugih faktora kao što su pušenje, loša prehrana, nedovoljni unos tekućine i slično. 

Redovita briga za lice

Promjenom životnog stila možemo bitno utjecati na kvalitetu i izgled kože, ali veliki utjecaj će imati i kvalitetna krema protiv bora i krema za njegu i hidrataciju kože lica koju ćemo redovno koristiti. Bitno je biti redovit i uporan jer se nikakva promjena ne dešava preko noći!

Krema protiv bora

Neka vaš izbor bude Lux Factor kozmetika i njihov najpoznatiji proizvod krema protiv bora s hijaluronom. Ova je krema od Lux Factor oduševila je tisuće žena i vratila je njihovoj koži sjaj za koji su mislile da je jednostavno nestao te da se neće moći vratiti.

Umetci za kosu za dulju i savršenu frizuru. Duga zanosna kosa u tren oka ili pramenovi bez bojanja? Čitajte više …

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin