Kratke majice s printom

Kratke majice jedinstven su odjevni predmet zbog svoje unikatnosti, udobnosti i funkcionalnosti. Nose se kroz sva godišnja doba: zimi i kroz jesen nose se ispod vesti, pulovera ili sakoa, a za toplijeg vremena postanu najvažniji komad odjeće. 

Nose se na traperice, elegantne hlače ili suknje, a mogu se iskombinirati u svim modnim stilovima. Kratke majice su također i  omiljeni dio sportske odjeće s različitim namjenama, pa tako poznajemo majice za fitness, za nogomet, trčanje i mnoge druge sportove.

Zbog čega su kratke majice toliko popularne? 

Najvažniji razlog je svakako udobnost. Majice kratkih rukava su udobne, većinom izrađene od pamuka i laganih materijala koji ne iritiraju kožu. Mogu se nositi satima jer omogućuju koži da diše, ne stvaraju prekomjerno znojenje i ne ometaju vas u vašim svakodnevnim zadatcima. Zato su najboljim izbor za ljude svih uzrasta, do najmlađih do najstarijih.

Osim što su udobne, one su i vrlo praktične. Jednostavno ih je kombinirati s ostalom odjećom pa ne morate brinuti jeste li njome ikako narušili svoj stil. Kratke majice su odličan izbor i što se tiče održavanja odjeće jer:

  • ne zahtijevaju posebne deterdžente
  • lako se peru i suše 
  • ne mijenjaju svoj izgled nakon pranja

Izbor majica kratkih rukava je jako velik i gotovo svaka modna kuća i proizvođač svake godine izbacuje nekoliko novih linija kratkih majica. Osobito dobra ponuda majica može se naći i u internet trgovinama, a jako popularne su i majice na kojim sami možete izabrati tisak i tako ih učiniti unikatnima i jedinstvenima samo za vas.

Smiješne kratke majice s printom

Kratke majice su odlične za ljude s izraženim smislom za humor, za ljude koji žele pokazati karakter i pokazati svoj stav porukama sa značenjem, a posebno su atraktivne majice koje su namijenjene poklanjanju i personalizirane su za osobu kojoj se daruju. Takve majice obično na sebi imaju tisak koji je značajan toj osobi i koji će ju nasmijati ili obradovati te joj biti draga uspomena još godinama.

Smiješne kratke majice s printom
Smiješne kratke majice

Šaljive kratke majice ili popularno zvane T-shirt već desetljećima ne gube na popularnosti stoga je kupnja takvih komada odjeće uvijek dobar izbor. Bez obzira je li riječ o muškoj majici ili majici namijenjenoj ženskom spolu kratka majica je must have komad odjeće koji je uvijek dobro imati u ormaru.

Muške kratke majice

Muška majica kratkih rukava najčešće se može kupiti u sportskoj verziji i namijenjena je bavljenju sportom, vježbanju ili je dio radne odjeće. Druga verzija muške majice je više usmjerena na sportsku eleganciju i ona se često kombinira s trapericama kako bi podignula outfit na viši nivo. 

S obzirom na to da muškarci jako vole kratke majice ovo je uvijek dobar izbor poklona, a ako želite da ta majica nosi i dublje značenje možete sami odabrati njen:

  • izgled
  • boju 
  • kvalitetu materijala 
  • print koji će biti na njoj
Video: 6 načina na koje nosite majice pogrešno

Jednako tako će vas oduševiti i majice namijenjene najmlađima jer njihov izgled uvijek iznova  veseli i oduševljava. Mnoštvo boja i uzoraka, tisak s omiljenim likovima i materijal vrhunske kvalitete najbolji su razlozi za kupovinu kratkih majica za vaše mališane. Prepustite se biranju majica s najljepšim motivima za najvažnije osobe u vašem životu.

Ženske majice  i njihov nenadmašni ležerni stil 

Ženske majice su uvijek dobar dar za voljenu osobu, jer žene znatno više pažnje posvećuju izgledu. Svaka žena ulaže mnogo truda u gradnju svog stila i trudi se kupovati odjevne predmete koji će naglašavati njen karakter i otkriti svijetu stvari koje su joj bitne. Neke se žene  vole odijevati sportski, neke elegantno; neke miješaju stilove dok neke nikada ne izlaze iz okvira stila kojeg obožavaju. Sve te žene povezuje jedan komad odjeće kojeg svaka od njih ima u ormaru, a to je ženska majica.

Ženske majice u ružičasti boji
Ženske majice u različitim bojama

Ženske majice su udoban i praktičan komad odjeće koji se vrlo lako kombinira uz sve stilove i može se koristiti u svako godišnje doba. One ženama omogućuju da svaki dan stvaraju nove kombinacije jer se mogu nositi uz bilo koju vrstu hlača i suknji. 

Majice su osnovni dio garderobe

Ovaj osnovni dio ženske garderobe izrađuje se:

  • iz raznih materijala
  • u raznim veličinama
  • s raznim bojama

Osim toga, ženske se majice mogu kupiti s kratkim rukavima, dugim rukavima i ¾ rukavima, ovisno o godišnjem dobu i potrebama.

Također se kroje u raznim krojevima, od asimetričnih, dugih, kratkih, zvonastih, uskih i slično, a njihov izrez može biti okrugao, V-izrez ili s kragnom. Za elegantniju verziju dodaju se šljokice i razni ukrasni detalji pa se mogu nositi i u svečanijim prilikama.

Jednostavne  pamučne majice su najprodavanije ženske majice jer su iznimno udobne i odlično se kombiniraju s najpoželjnijim modelom hlača – trapericama. Ovo su majice koje se koriste u svakodnevnim prilikama, od odlaska u školu i na posao do večernjeg izlaska. Njihova svestranost je njihov najveći adut.

print promocijskog tekstila

Dobar marketing prodaje sve

Sve brži i dinamičniji način života te sve veći broj proizvoda i usluga koje je moguće naći na tržištu doveli su do toga da su i marketinški potezi postajali sve vidljiviji te u tvrtkama postoje cijeli odjeli koji se bave samo marketingom i oglašavanjem proizvoda i usluga.

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin