keratinski produžetci od prave kose zahtijevaju angažman profesionalca

Promjena frizure veliki je korak i u potpunosti mijenja vaš izgled i dojam koji ostavljate na druge osobe. Ako želite skratiti kosu, to je veoma jednostavno učiniti kod frizera, no ako želite dulju kosu, morate potražiti neke dodatke. Tu će vam pomoći keratinski produžetci od prave kose, koji će vas učiniti posebnom.

Bilo da se radi o vjenčanju, odlasku na neku svečanost ili samo želite promijeniti svoj imidž za večerašnji izlazak, produžetci za kosu su najbolji odabir. Prirodno izgledaju i neće biti primjetno da to zapravo nije vaša kosa.

Postavljanje produžetaka od prave kose

Za razliku od nekih ekstenzija koje se mogu jednostavno i samostalno postaviti na kosu, keratinski produžetci od prave kose zahtijevaju angažman profesionalca. Oni se na kosu lijepe se keratinskim ljepilom i tako savršeno uklapaju uz vaše prirodne vlasi kose. Ljepilo se spaja vašu prirodnu kosu uz produžetak i tako jednim dijelom.

Keratinski produžetci od prave kose su vrlo kvalitetni
Keratinski produžetci od prave kose za savršenu frizuru

Iako je za angažman lijepljenja potrebna pomoć frizera, produžetke možete kupiti sami i tako znatno uštedjeti nego da ih za vas kupuje frizer. Naravno, potrebno je birati kvalitetne i provjerene, a na kraju teksta uputiti ćemo vas u web trgovinu gdje ih možete naručiti.

Prednosti prirodne kose

U odnosu na sintetičke vlasi, keratinski produžetci od prave kose znatno su kvalitetniji i pružiti će vam puno bolji izgled. Njihove prednosti su:

  • idealno uklapanje s vašom prirodnom kosom
  • kvaliteta i dugotrajnost
  • volumen kose
  • mogućnost peglanja ili friziranja

Kod sintetičkih vlasi problem se javlja već kod prvog pranja ili peglanja kose. Budući da oni ne podnose dobro kemijska sredstva i visoke temperature, njihovo održavanje je puno zahtjevnije, a sami vijek trajanja znatno kraći. Iako su jeftinije rješenje, dobar odabir su samo kada planirate promjenu frizure za jednu noć.

Zdraviji su

Osim što su bolji odabir, zbog prirodne kose i načina lijepljenja oni su i zdraviji za vaše prirodno vlasište. Lijepe se keratinskim ljepilom koje nema negativne posljedice na vašu kosu i neće vam stvarati probleme.

Keratinski produžetci od prave kose dostupni na internetu

U današnje vrijeme sve je moguće kupiti na internetu i postoji puno specijaliziranih trgovina za razne stvari. Keratinski produžetci od prave kose dostupni su u internet trgovini Top Extensions.

Video: Kako izbjeći katastrofe s produljenjem kose. Savjeti za keratinsko produljenje kose.

Kupnja putem ove trgovine garantira vam uštedu i sigurnu kupnju kvalitetnih ekstenzija. U trgovini imate i razne druge stvari koje vam mogu pomoći da vašu kosu uljepšate, a u asortimanu proizvoda mogu se pronaći razne ekstenzije, produžetci i perike.

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin