Zaštita tetovaže od sunca

Uživate u pažnji koju privlači vaša tetovaža za vrijeme šetnje u najdražoj ljetnoj haljinici? Pobrinite se da vaša tetovaža uvijek izgleda prekrasno i brinite da je uvijek zaštićena od štetnih UV zraka. Zaštita tetovaže od sunca je izrazito bitna, osobito za sve koji imaju tetovažu na vidljivom mjestu, koje je za vrijeme vrućih, ljetnih dana direktno izložena sunčevim zrakama.

Koriste kreme sa visokim zaštitnim faktorom te izbjegavajte direktno izlaganje suncu u razdoblju od 11-16 sati. Ne zaboravite obnoviti sloj kreme za sunčanje svakih nekoliko sati, osobito nakon kupanja.

Zaštita tetovaže od sunca

Zaštita kože od štetnih UV zraka

Izbjegavajte višesatno izlaganje sunčevim zrakama te prekomjerno sunčanje koje može imati štetne i izrazito negativne posljedice za vaše zdravlje. Želite li zaista žrtvovati vaše zdravlje u zamjenu za tamnu kožu čija će postojanost biti svega nekoliko tjedana? Iako je uvijek bila privlačna osunčana i tamna koža, zlatna sredina je zaista zlatno pravilo u svemu, tako i u izlaganju suncu.

Ukoliko imate tetovažu koja će svakodnevno biti izložena sunčevim zrakama u ljetnim mjesecima ne zaboravite na zaštitu tetovaže od sunca. Na tržištu je dostupna profesionalna krema za njegu tetovaže, Tattoo Nano Shock, koja će osigurati njegovan izgled vaše kože te će ju istovremeno zaštititi od UV zraka.

Njega tetovaže ljeti

Njega kože ljeti je jednako važna (ukoliko ne i važnija) kao njegovanje kože zimi. Ukoliko imate nekoliko tetovaži ne zaboravite da je za prekrasan izgled tetovaže itekako bitna njega. Zaštita tetovaže od sunca je važna budući da je tetovaža jednom davno bila otvorena rana kojoj je trebalo nekoliko tjedana da se u potpunosti zaraste.

Zaštita tetovaže od sunca

Isto tako zbog tamnijeg izgleda kože na području na kojem se nalazi tetovaža automatski dolazi do većeg privlačenja sunčevih zraka, odnosno rizik od negativog učinka sunca je viši. Profesionalnu zaštitu od sunca nudi krema Tattoo Nano Shock koja će osim zaštite od sunca osigurati čiste linije i postojane, jasne boje vaše tetova.

Interesuje vas kako povećati trepavice? Onda si pročitajte članak na tu temu.

Redovan pregled vida za zdravlje očiju. Iako se možda čini nepotrebnim, kompletan oftalmološki pregled treba obavljati barem jednom godišnje.  Čitajte više …

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin