Kako povećati trepavice

Što prvo primjetite kada upoznate novu osobu? Istraživanja su pokazala da prvo što primjećujemo na drugoj osobi su njezine oči. Mističan, zavodljiv i privlačan pogled će privući pažnju svih prisutnih. Budite samouvjereni i uživajte u svom prekrasnom odrazu u ogledalu svakog dana, sa šminkom na vašem licu ili bez nje. Kako povećati trepavice bez ugradnje umjetnih trepavica ili ekstenzija? Kako bi postigli prekrasan i prirodan izgled vaših trepavica možete koristiti brojne prirodne pripravke koji će na prirodni način potaknuti rast vaših trepavica te osigurati gušće i ljepše trepavice.

Kako povećati trepavice

Prekrasne trepavice bez maskare

Osigurajte prekrasan pogled uvijek i svuda. Uživajte u godišnjem odmoru, u suncu i moru (vitamin D i B vitamin su korisni za trepavice), bez razmišljanja o izgledu vašeg lica bez šminke. Uživajte u ljetnom pljusku, opustite se i ne strahujte da će vaša maskara biti razmazana ili da će vaše obrve biti isprane kišom. A kad smo več kod obrva. Pročitajte i članak Olovka za obrve za prirodnu ljepotu vašeg lica.

Kako povećati trepavice

Uživajte u svakom slobodnom trenutku te ne trošite vrijeme na šminjkanje, osobito za vrijeme godišnjeg odmora, koji ionako traje prekratko. Kako povećati trepavice na prirodan te potpuno siguran način? Kako bi vaše trepavice bile duge i guste koristite serum za trepavice Eyelash dva puta dnevno, svaki dan tijekom 30 dana. Nakon što postignete željenu dužinu te gustoću trepavica, potrebno je održavati trepavice tako da serum nanoste tri puta tjedno jednom na dan.

Zanosan pogled uz prekrasne trepavice

Kako povećati trepavice bez iritacije oka i štetnih nuspojava? Serumom za rast trepavica Eyelash koji sadrži samo prirodne sastojke koji će potaknuti rast trepavice iz samog korijena.

Nakon što postignete željeni efekt, te ste u fazi održavanja izgleda vaših trepavica nije potrebno nanositi šminku kako bi vaše trepavice bile izraženije, duže i gušće. Neovisno jeste li se probudili ili ste našminkali oči u najdražoj nijansi sjenila vaš pogled će biti prekrasan uvijek i svuda. Postanite i vi osoba koja će davati savjete prijateljicama kako povećati trepavice u samo nekoliko tjedana.

Želite saznati koja je najbolja krema protiv bora. Onda pročitajte naš članak o ovoj temi.

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin