Da kozmetika koju koristite može biti profesionalne kvalitete i pristupačne cijene, dokazuje NYX kozmetika, koja već više od dva desetljeća u domove kako profesionalaca tako i amatera u svijetu kozmetike donosi kvalitetne, raznolike i trendi proizvode. 

Preokrenite svoju rutinu i učinite šminkanje zabavnim svakodnevnim iskustvom kojem ćete se svako jutro veseliti. Veliki asortiman njihovih proizvoda razveselit će svaku ženu koja drži do svog izgleda i traži iznimno kvalitetne proizvode po pristupačnoj cijeni.

Veliki uspjeh kozmetičkih proizvoda

Kvalitetna NYX kozmetika počela je kao projekt iz strasti, kada je osnivačica brenda Toni Ko 1999. odlučila ispuniti svoj djevojački san. Podrijetlom iz Koreje, Toni je većinu svog života provela u Americi, svjedočeći tome kako je većina kvalitetne kozmetike van dosega prosječnog korisnika, a pogotovo onima koji tek rade prve korake u svijetu šminke. 

Kozmetika NYX osmišljena je kao brend koji će svima omogućiti pristup kozmetičkih proizvodima profesionalne kvalitete. Ali nitko nije mogao predvidjeti kako će ovaj brend u relativno kratkom roku predstavljati jasnu konkurenciju svjetski poznatim i priznatim brendovima kozmetike.

Svjetski poznati kozmetički brend

U samim početcima sjedište ovog brenda bio je mali unajmljeni prostor u Los Angelesu. Ipak, već u prvoj godini poslovanja, NXY kozmetika ostvarila je prihod od oko dva milijuna dolara samo s jednim proizvodom – jumbo olovkama za oči. 

NXY kozmetički proizvodi su se u početku prodavali preko preporuke. Nisu bili dostupni u trgovinama, već su ih mogli prodavati samo profesionalci koji su bili u direktnom kontaktu s tvrtkom. Popularizacija online kupovine kombinirana s ekonomskom krizom popularizirala je kozmetičke proizvode NXY. Iako oni nisu bili dostupna u trgovinama, profit je samo rastao, jer su ovi proizvodi predstavljali zlatnu sredinu:

  •  visoke kvalitete
  •  prihvatljivih cijena

Pravi odabir za vas iz svijeta kozmetike

Tajna uspjeha NYX kozmetičkih proizvoda zapravo i nije tajna. Profesionalna kvaliteta uz pristupačne cijene savršen je recept za kozmetički brend koji će poharati scenu. Danas se ovi proizvodi mogu kupiti u gotovo svim zemljama svijeta, a NYX prodavaonice otvaraju se u sve više i više gradova i kod nas.

Širok odabir proizvoda koji nude ponešto za svakoga i sastojci koji garantiraju dugotrajnost i postojanost šminke bez negativnih utjecaja na kožu savršena su kombinacija koja privlači sve više i više vjernih kupaca. Bez obzira jeste li velik ljubitelj kozmetike ili ju pak koristite samo sporadično, NYX kozmetika oduševit će vas kvalitetom i širokom ponudom svojih kozmetičkih proizvoda.

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin