Krema protiv bora

Najbolja krema protiv bora, koju možete kupiti u web shopu Lux Factor mora vašu kožu štititi od negativnih utjecaja izvana. Prije svega, to je sunčeva svjetlost, odnosno UV zrake koje mogu negativno djelovati na kožu. Kao i kreme za njegu tetovaže, najbolje kreme protiv bora moraju imati i zaštitni faktor koji će spriječiti ili bar umanjiti negativan utjecaj sunca na kožu. 

UV zrake mogu utjecati na prijevremenu pojavu bora, a pretjerano izlaganje suncu može oštetiti kožu, izblijedjeti tetovaže, pa čak i uzrokovati rak kože, stoga uvijek provjerite ima li krema koju koristite zaštitni faktor!

Pravi kozmetički proizvodi za vas

Želite li svojoj koži dati bolju zaštitu i cjelovit tretman, onda je ponekad najbolja krema protiv bora samo dio procesa. Prije svega, razmislite o dnevnim i noćnim kremama protiv bora.

Krema protiv bora

Dnevne kreme protiv bora često imaju zaštitni faktor, a noćne su obogaćene sastojcima koji kožu hrane tijekom cijele noći.

Njega tetovaže

Želite li da vaša tetovaža dugo izgleda kao nova, onda je pravilna njega tetovaže veoma bitna! Postoji razne vrste krema za njegu tetovaže koje će pomoći da vaša tetovaža dugo izgleda lijepo. Prije svega, krema za njegu tetovaže koju ćete koristiti za vrijeme njenog zarastanja. Ona mora biti protuupalna i omogućiti koži da zarasta.

Najbolja njega za tetovaže | vodič korak po korak

Nadalje, veoma je važno da ljeti imate kremu za njegu tetovaže koja štiti od sunca, kako UV zrake ne bi naštetile vašoj tetovaži. Na kraju, tijekom godine uvijek je dobro koristiti kremu za njegu tetovaže koja hrani i njeguje kožu jer što je koža zdravija, to će tetovaža bolje izgledati!

Pročitajte i članak sa naslovom “Zaljubite se u NYX kozmetiku“.

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin