Print na majice nije skup

Ako volite biti posebni, slati poruke i dijeliti mišljenje putem vaših modnih kombinacija tada je print na majice posebno dobra stvar za vas. Osim stvaranja posebnog outfita sa stavom, print je odličan poklon za sve bližnje. Lijepim printom možete pokazati koliko vam je stalo do bliske osobe, koliko je dobro poznajete i cijenite.

Majice sa printom

Možete i ovjekovječiti neki bitan događaj kao što je rođendan, matura ili rođenje djeteta. Print na majice već je dugi niz godina prisutan na tržištu, a potražnja za njim ne jenjava. Svakodnevno se printa na tisuće majica s različitim slikama i porukama, s tim da je ponuda printova sve veća.

Kreativni print na majice
Print na majice sa smiješno natpisom

Ako se odlučite nabaviti majicu s printom morate se dobro informirati, jer cijena i kvaliteta prilično variraju među studijima za printanje. Viša cijena ne mora značiti bolju kvalitetu baš kao što ni niža ne mora značiti lošiju. Zbog toga je bitno da se dobro informirate, a zatim realizirate svoju ideju.

Mnoštvo ponuda printa na majice možete pronaći online

Najjednostavniji način traženja dobrog studija za printanje na majice je online. Postoji mnogo online servisa koji će vam pomoći da proučite ponudu majica i printeva, a jedan od njih je Habeco. Majice s printom možete naručiti i online, te tako brzo i jednostavno dobiti upravo ono što želite.

Kod veće količine majica obavezno prvo testirajte jedan komad, te ukoliko odgovara printajte više komada ili nešto izmjenite po vlastitoj želji. Print na majice nije skup pa se ne može smatrati luksuzom, ali je vrlo zanimljiv i može biti izuzetno zabavan.

Koji print odabrati na majici?

Posebno interesantan je print na majice sa šaljivim porukama kao što je primjerice kod maturanata, ili s obiteljskih fotografijama koje pokazuju doživljaje s nekog putovanja ili portret drage osobe. Kreativni print na majice može unijeti veselje u urede, škole i razne događaje. Također može donijeti veselje i malim đacima koji vole zajedništvo i kojima će takva majica biti lijepa uspomena.

Podsjećamo na kraju da je jako bitno kakve je kvalitete print, a i majica na koju se printa jer dobra kvaliteta printa odolijeva i višestrukom pranju koje ga veće oštetiti. Dobar print također neće izblijediti niti promijeniti boju. Print za majice je vaš odličan „uradi sam“ projekt koji će donijeti mnogo lijepih uspomena vama i vašim prisnim prijateljima ili obitelji.

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin