Kupi majicu online

Natpisi na majicama prije svega moraju biti lako čitljivi – želiš li da tvoj natpis jasno prenese poruku, moraš imati na umu imati kako on ne bi smio biti predugačak. U pravilu, ograničeni smo na samo nekoliko riječi, pa ih je važno dobro iskoristiti. Želiš li natpis na majici koji je prepoznatljiv i može se pročitati i u prolazu, onda on mora biti tiskan s većim slovima, što znači da prostora za neke duže tekstove nema. Najbolji natpisi na majicama upravo su oni kratki i slatki koji u samo nekoliko riječi skrivaju poruku.

Dobar font natpisa na majici

Kupi majicu za poklon
Kupi majicu sa natpisom “Eat, sleep, farm, repeat”

Želiš li u potpunosti sam dizajnirati majicu s natpisom i upotrijebiti print na majice, onda kupi majicu online. Ipak, iako ovaj pristup ima mnoge prednosti, jer sve dizajnerske odluke donosiš sam, prevelika sloboda može također donijeti i neke probleme. Prije svega, jako je lako upasti u zamku odabira boja, veličine i fonta koji nam se zasebno sviđaju, ali ne idu skupa. 

Kod odabira fonta koji želite tiskati na majicu, najvažnije su njegove dvije osobine:

  • vidljivost
  • čitljivost 

Font koji je premali, pretanak ili prepun dodataka nije najbolja ideja ako nam je cilj prije svega čitljivost. Uz to, fontovi koji imaju previše dodatnih detalja također mogu biti teški za održavanje.

Svijet boja na majici

Kupiš li majicu u online trgovini majice.com.hr i sam dizajniraš natpis, onda ti se također kao jedan od odabira nudi i mogućnost biranja boje. Generalno, uvijek je pametno birati boje koje su u nekom pogledu suprotne, kako bi natpisi na majicima bili uočljiviji.

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin