Olovka za obrve najpopularniji je proizvod za oblikovanje obrva danas

Lijepe, definirane i guste obrve već su nekoliko godina ponovno u modi. Održavanje obrva postalo je pravo umijeće, a bez njih ni jedna kombinacija ne izgleda cjelovito. Lijepe obrve uokvirit će lice i istaknuti vaše oči, a promjena oblika obrva uvelike će utjecati na izgled cijelog vašeg lica. 

Ipak, za pravilno iscrtavanje obrva potrebno je prije svega imati iskustvo, znanje i strpljenje, ali i odgovarajuću olovku za obrve. Osim što ona mora biti trajna i odolijevati svim dnevnim iskušenjima, još je jedan važan trik u rukavu i dobar odabir boje olovke za obrve, koji cijelu priču može podići na novu razinu!

Važno je odabrati pravi kozmetički proizvod

Obrve su kao okvir očiju, koji će dodatno istaknuti oči, ali i pomoći stvoriti harmoniju na licu kod jačih make up  izgleda. Stoga je važno da se odabere odgovarajuća olovka za obrve, kojom ćete obrve istaknuti suptilno.

Olovka za obrve Revolution
Olovka za obrve Revolution – Micro Brow Pen – Light

Korištenje olovke za obrve u većini se slučajeva koristi samo kao nadopuna koja će pojačati njihovu prirodnu ljepotu, te nježno promijeniti i nadograditi njihov oblik i izgled. Upravo radi toga, važno je dobro odabrati onu koju ćete koristiti jer bi u protivnom vaše obrve mogle izgledati umjetno.

Najlakše korištenje olovke za obrve

Olovke za obrve najpopularniji su proizvod za oblikovanje obrva danas, iako se na tržištu mogu pronaći i :

  • Sjenila
  • Markeri za iscrtavanje obrva
  • Maskare (koje će pomoći istaknuti vaše prirodne obrve)

Razlozi zašto su olovke za obrve najpopularnije prije svega je pristupačnost i fleksibilnost. Općenito, za razliku od sjenila, mnogo su jednostavnije za korištenje početnicima, jer imaju mnogo veću toleranciju za pogreške. S druge strane, markeri su odlični za precizno popunjavanje, no često ne traju jednako dugo kao i olovka, pogotovo imate li masnu kožu.

Odaberite kvalitetnu kozmetiku

Kod odabira olovke za obrve važno je znati kako odabrati kvalitetan proizvod. Za razliku od olovke za oči, ona mora biti nešto tvrđa i manje se razmazivati, jer ćete tako preciznije moći kontrolirati količinu pigmenta koji koristite za obrve. S druge strane ne smije biti ni pretvrda, jer ćete u tom slučaju teže moći stvoriti iluziju gustih obrva.

Kozmetički proizvodi Revolution
Kozmetički proizvodi Revolution Make up

Ako niste sigurni odakle krenuti, najbolje se okrenuti poznatim brendovima provjerene kvalitete, kao što je kozmetika Revolution, koja u svojoj ponudi nudi razne kozmetičke proizvode u nizu različitih nijansi. Širok spektar boja veoma je važan, jer boja olovke za obrve ovisi o mnogo različitih elemenata!

Boje u kozmetičkom svijetu

Odabir najbolje olovke za obrve prije svega ovisi o tome kakav učinak želite postići, odnosno želite li prirodne, suptilno istaknute ili upečatljive obrve koje privlače pozornost. Općenito, boja olovke za obrve treba biti nešto svijetlija od boje kose za prirodniji ili iste boje kose za istaknutiji izgled, no postoji još nekoliko trikova koji će vam pomoći odabrati pravi model.

Prije svega, promotrite boju kože – ima li ona hladne ili tople pod tonove? Imate li crvenkaste tonove u koži, izbjegavajte olovke s pepeljastim tonovima, jer će na vašem licu izgledati sivo. Isto vrijedi i obratno – topla boja olovke za obrve na plavičastim tonovima kože izgledat će previše žuto!

Pogledajte se u oči

Osim boje tena i boja očiju utječe na odabir boje ovog kozmetičkog proizvoda. Ovo je pogotovo bitno za brinete. Kombinacija svijetle kose i svijetlih očiju možda će vas nagnati da nabavite i svijetliju olovku za obrvu, no za dodatno isticanje očiju bolji je odabir za jedan nivo tamnija olovka. 

S druge strane, tamna kosa i oči najbolje idu uz nešto svijetlije obrve, kako sve skupa ne bi izgledalo pretjerano. Kod kupnje kozmetičkih proizvoda svakako provjerite što je u ponudi, jer većina proizvođača nudi više opcija za istu boju, kao što su primjerice Revolution kozmetički proizvodi.

Revolution kozmetika je sinonim kvalitete

Kod odabira kozmetike, prije svega je važno odabrati kvalitetu. Kozmetika kojom se koristite prije svega mora biti blaga prema vašoj koži, ali i dugotrajna, kako biste se u nju mogli pouzdati tijekom dana. Upravo iz tih razloga kozmetika Revolution postala je svjetski poznat brend! 

Osim što nude kozmetiku profesionalne kvalitete, Revolution kozmetika mnogo pažnje posvećuje i širokom spektru proizvoda, imajući na umu sve vrste korisnika. Svi ljudi ne mogu se podijeliti u samo nekoliko grupa, pa upravo radi toga ni svaki proizvod ne bi trebao imati samo nekoliko nijansi. Zato kozmetički proizvodi Revolution svima omogućuju uživanje u kozmetici!

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin