Kako bi odgodili nastanak bora na vašoj koži izrazito je važno brinuti za hidrataciju i njegu vašeg lica. Pažljivo birajte preparate i proizvode koje nanosite na vaše lice, te ne zaboravite da je to područje najviše izloženo vanjskim utjecajima. Kako bi vašu kožu nahranili i hidratizirali ne trebate skupe kreme i serume, dovoljno je da posegnete u hladnjak i provjerite koje namjernice možete iskoristiti kao domaće pripravljenu masku za lice.

Pripremanje domaćih maski je izrazito jednostavno, te najčešće uključuje 3-5 sastojaka koji se nalaze u svakoj kuhinji. Na internetu su dostupni brojni recepti, stoga nekoliko sati u tjednu rezervirajte samo za sebe, te se opustite i napunite baterije za novi radni dan.

Njega kože u zreloj dobi

Nakon određene godine života u svakodnevnu njegu kože je potrebno uvesti korištenje kreme protiv bora. Pojava bora ovisi o genetskoj predispoziciji, razini stresa s kojom ste se svakodnevno susretali, te tipu kože. Svjetlija koža je sklonija pojavi bora budući da ima nižu razinu melanina, odnosno otpornost na sunce je manje. Suha koža je također podložnija pojavi bora budući da je razina sebuma i prirodnih ulja u dubini kože niža, stoga koža brže gubi hidrataciju i elastičnost.

Što je najbolje protiv bora? Na tržištu su dostupni brojni proizvodi za njegu lica koji dubinski hrane kožu, vraćaju joj izgubljena svojstva te na taj način djeluju na smanjenje postojećih bora. U zreloj dobi, kada koža započinje gubiti svoja svojstva, njega kože je neophodna.

Najbolje protiv bora

Kako bi izabrali najbolje protiv bora obratite pozornost na recenziju proizvoda. Provjerite što kažu stranke za pojedini proizvod te odlučite koji proizvod će najbolje protiv bora djelovati na vašu kožu.

Na tržištu je dostupna krema protiv bora 4D Hyaluron za koju imate 30 dana garancije. Unutar tog roka možete probati proizvod, ukoliko niste zadovoljni rezultatima možete zatražiti povratak novca. Najbolje protiv bora su proizvodi koji vašu kožu hrane dubinski te vraćaju izgubljena svojstva čiji nedostatak dovodi do pojave bora.

Prečitajte kako zaščititi tetovaže od sunca. Za to postoji krema za njegu tetovaže.

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin