Najbolja krema protiv bora

Krema protiv bora, kao i sve druge kreme, mora se birati prema tipu kože koji imate. Suha koža često je na osjet gruba, a može se i ljuskati, a daje i osjećaj neugodnog zatezanja, te ju je veoma važno dobro dubinski hidratizirati kako ne bi ponovno postala suha. 

Masna koža pak s druge strane treba kremu koja je lagana i brzo se upija te ne ostavlja tragove na koži, a i dalje hrani i štiti kožu. Kombinirana koža najzahtjevnija je, jer istovremeno traži dubinsku hidratizaciju, ali i kremu koja neće pridodati masnoći dijelova kože. Na kraju, tu je i osjetljiva koža, kod koje je najvažnije odabrati kremu protiv bora koja nema agresivne sastojke koji bi ju mogli uzbuditi i uzrokovati probleme.

Krema protiv bora

Olakšajte si kupovinu uz Lux-Factor web trgovinu

Uz sve savjete, odabir krema i dalje može biti težak, ponajprije jer je izbor u trgovinama velik, pa je nekad teško znati koji iz hrpe proizvoda odabrati. Upravo radi toga, online kupnja odlično je rješenje problema. Iz udobnosti svoga doma možete usporediti sastojke, djelovanja i cijene, te u nekoliko klikova naručiti najbolju kremu za sebe. Poznati brend Lux-Factor upravo je iz tog razloga otvorio web trgovinu u kojij možete birati između mnoštva krema koje imaju u ponudi.

Lux-Factor kreme visoke su kvalitete i pružaju zaštitu za sve vrste kože. Želite li lijepu, mladenačku i nahranjenu kožu bez bora, u Lux-Factor trgovini online zasigurno ćete pronaći nešto za sebe. Kada naručite odabrani Lux-Factor kozmetički proizvod, sve što vam preostaje jest strpiti se kratko vrijeme dok ne bude dostavljen na vašu kućnu adresu.

Ricinusovo ulje ubrzava rast kose, obrva i trepavica

Mladenačku kožu možete postiči i sa ricinusovim uljem. Više o tom ulju možete pročitati u članku Ricinusovo ulje za lijepu kožu i kosu.

Pročitajte i sljedeće članke:

By admin